Cookie Dough range can be baked or eaten raw
Charlie’s Fine Food has introduced a new plant-based cookie dough, which can be baked into biscuits – or simply spooned and eaten right out of the tub.
There are two flavours of dough – Choc Chip with Murray Salt Falkes and Peanut Butter with Choc Chips – both vegan-friendly with many uses beyond just making cookies.
The company says that it wants to give people an opportunity to experience the gourmet delights at home, fresh from the oven and enjoy cookies the way they want.
The Charlie’s Plant-Powder Cookie Dough can be found at supermarkets across the country with an RRP of $9.99 per pack.
Inside FMCG
Related news
Vegan scrambled eggs at 30,000 feet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Protein intake: underrated plant sources in the Hungarian diet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Safe vegetable fermentation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Seamless online shopping with Kifli.hu even during the holidays
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The HORECA sector joins forces with Alimentaria+Hostelco to mark the future of hospitality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: conscious shopping for peaceful holidays, consumer protection advice for the Christmas period
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
