Cookie Dough range can be baked or eaten raw
Charlie’s Fine Food has introduced a new plant-based cookie dough, which can be baked into biscuits – or simply spooned and eaten right out of the tub.
There are two flavours of dough – Choc Chip with Murray Salt Falkes and Peanut Butter with Choc Chips – both vegan-friendly with many uses beyond just making cookies.
The company says that it wants to give people an opportunity to experience the gourmet delights at home, fresh from the oven and enjoy cookies the way they want.
The Charlie’s Plant-Powder Cookie Dough can be found at supermarkets across the country with an RRP of $9.99 per pack.
Inside FMCG
Related news
Stable prices, big harvest – the pumpkin season is on
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Campaign for a lower VAT on alternative drinks in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Only vegan food was available at Billie Eilish’s Manchester concerts
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dm babybonus for expectant mothers and families with young children
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone Invests €60m In Valencian Dairy Hub
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mobile banking is part of everyday life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >