Increasing global and EU demand in the dairy market
There is a growing demand on the dairy market world-wide and in the European Union – the Director-General of the Agricultural Research Institute told on Tuesday, in Velence at the 7th international dairy industry conference of the Milk Interprofessional Organization and Product Board.
Juhász Anikó in her opening speech stressed that the demand of growth is slower in case of cheese and butter and faster in the case of sour cream, while in case of liquid milk, the European Union’s demand is decreasing. (MTI)
Related news
The government provides further significant assistance to the domestic dairy sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The global milk market is out of balance
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: another step to strengthen the Hungarian dairy sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
László Pekó: “Coop isn’t just a network, it is a way of life – and has been for 30 years”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Winners of the 2025 Retailer of the Year award announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: significant price drop in the pork market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
