Increasing global and EU demand in the dairy market
There is a growing demand on the dairy market world-wide and in the European Union – the Director-General of the Agricultural Research Institute told on Tuesday, in Velence at the 7th international dairy industry conference of the Milk Interprofessional Organization and Product Board.
Juhász Anikó in her opening speech stressed that the demand of growth is slower in case of cheese and butter and faster in the case of sour cream, while in case of liquid milk, the European Union’s demand is decreasing. (MTI)
Related news
New chapter in the Hungarian Food Code – the Dairy Products Council welcomes the quality regulation of Trappist cheese
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM: negotiations begin between Alföldi Tej Kft. and the Hungarian State on the acquisition of the dairy company
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Frightfully delicious flavours from Mizo!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
German wholesale prices rose both year-on-year and month-on-month in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food inflation in Romania accelerated to 9.88 percent in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Palkovics discussed the green future in Sopron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >