Increasing global and EU demand in the dairy market
There is a growing demand on the dairy market world-wide and in the European Union – the Director-General of the Agricultural Research Institute told on Tuesday, in Velence at the 7th international dairy industry conference of the Milk Interprofessional Organization and Product Board.
Juhász Anikó in her opening speech stressed that the demand of growth is slower in case of cheese and butter and faster in the case of sour cream, while in case of liquid milk, the European Union’s demand is decreasing. (MTI)
Related news
Irish delicacy named world’s best unsalted butter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cottage cheese is back: the American dairy industry is booming again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fresh milk sales have turned into losses – GVH graph highlights
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Stable harvest, depressed prices – the Hungarian onion market shows a mixed picture this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Raw milk’s price drops below 200 forints
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Opten: Persistent stagnation in company trends
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >