Demand for eggs increased
The annual per capita consumption of Hungarian eggs grew, from 214 in 2013 to 234 in 2017 – the Parliamentary Minister of State of the Ministry of Agriculture told at the event of the 17th World Egg Day on Friday, in Budaörs.
Farkas Sándor at the conference organized by the Poultry Product Council and the Hungarian Egg Producers Association that the country’s annual egg consumption increased from 2.1 billion to 2.3 billion between 2013 and 2017. (MTI)
Related news
NAK: Despite the bird flu epidemic, there will be no shortage of goose liver
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Strengthening breeding and deepening cooperation can give impetus to domestic goose production
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Undiscovered Wonders of Eggs: Choline, Tryptophan, and More
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

