NÉBIH and SZIE cooperate
A real milestone: on 3 November 2016 the National Food Chain Safety Office (NÉBIH) and Szent István University (SZIE) signed a cooperation agreement. The goal is to establish a Risk Analysis Department at the university, where experts would be trained, who would make sure that the Hungarian food supply chain is safe – from the farm to the dinner table. Other goals include fostering scientific research and development work.
Related news
Safe holiday preparations: food safety tips for your Christmas menu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Layers of problems
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Increased laboratory capacity to combat grapevine golden yellow disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian Confectionery Manufacturers Association: trends in 2025 and prospects for 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fidelity Outlook 2026: Who will bring the pick and shovel to artificial intelligence?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how the lives of sole proprietors will change from January 1: the individual tax-free limit will increase to 20 million forints, SZOCHO will be transformed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
