NÉBIH and SZIE cooperate
A real milestone: on 3 November 2016 the National Food Chain Safety Office (NÉBIH) and Szent István University (SZIE) signed a cooperation agreement. The goal is to establish a Risk Analysis Department at the university, where experts would be trained, who would make sure that the Hungarian food supply chain is safe – from the farm to the dinner table. Other goals include fostering scientific research and development work.
Related news
Festive menu planning made easy with Nébih’s No Leftovers portion calculator
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Organic farming on a growth trajectory, the size of the eco-area is now stable at over 300 thousand hectares
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Food waste in Hungary has dropped by a third in eight years
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
AI Governance – competitive edge or risk?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This hinders young Roma from achieving their professional goals.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
