New wholemeal flours Nagyi Titka portfolio
New wholemeal flours have been added to the Nagyi Titka portfolio. Thanks to the special milling process, Nagyi Titka Graham flour contains larger brans, which facilitate slower carbohydrate absorption. Nagyi Titka Wholemeal flour is a natural source of minerals and vitamin B. This makes the product an ideal cooking ingredient for consumers that want to eat food rich in fibres and nutrients.
Contant: GoodMills Magyarország Kft.;
e-mail: office@goodmills.hu;
web: www.goodmills.hu
Related news
Grandma’s Secret flour is looking for the Cookie Master's ambassador
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Zott Protein Coffee Shot
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marodi Superfoodie Tagliatelle pastas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Absolute Live Izotonic Drink Zero Cukor
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
