Below par performance this time
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  The Hungarian team performed below expectations at the Bocuse d’Or Europe in Geneva on 7-8 June 2010. Gábor Kostyál, the head chef of Hotel Helikon in Keszthely gave a fair performance, but managed to beat the Croatian and Slovakian competitors only and finished 18th.
Related news
			
				More related news >			
                                
		Related news
Márton Nagy: another step in the development of tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Well-planned concept, refined style
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ferenc Antal: with the repurchase of Budapest Airport, it has become timely to “channel the airport into the existing railway network”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
					
					
					
