Below par performance this time
🎧 Hallgasd a cikket:
The Hungarian team performed below expectations at the Bocuse d’Or Europe in Geneva on 7-8 June 2010. Gábor Kostyál, the head chef of Hotel Helikon in Keszthely gave a fair performance, but managed to beat the Croatian and Slovakian competitors only and finished 18th.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
