Everything we need to know about oils and fats
Fats are solid at room temperature, while oils are liquid. Animal fats are usually solid and are therefore fats, while those from plants are liquid and are therefore called oils. The best known exceptions are goose fat, which is a gently flowing fat at room temperature, and palm oil, coconut fat, which is solid. (egeszsegkalauz.hu)
Related news
Traditions and trends
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The European olive oil market is in crisis: counterfeiting has broken a record, and production has dropped dramatically
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sunflower oil has replaced olive oil in many kitchens due to skyrocketing prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Grapevine golden yellow disease has already appeared in the Pannonhalma wine region
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A collection of short stories was published by the Nébih’s Without a Remnant program
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Successful collective support for Hungarian products – Agora 11
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >