Everything we need to know about oils and fats
Fats are solid at room temperature, while oils are liquid. Animal fats are usually solid and are therefore fats, while those from plants are liquid and are therefore called oils. The best known exceptions are goose fat, which is a gently flowing fat at room temperature, and palm oil, coconut fat, which is solid. (egeszsegkalauz.hu)
Related news
Traditions and trends
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The European olive oil market is in crisis: counterfeiting has broken a record, and production has dropped dramatically
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sunflower oil has replaced olive oil in many kitchens due to skyrocketing prices
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dr Zoltán Pogátsa on the Hungarian economy: neither the golden age, nor an apocalypse
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eurozone GDP grew by 0.1 percent in the second quarter compared to the previous quarter
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production decreased by 1.0 percent compared to the same period of the previous year, expanded by 2.0 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >