Drink Hungarian beer to the Easter ham
According to the Association of Hungarian Brewers drink Hungarian beer of course during Easter.
Vásárhelyi István beer gastronomer told that the lagers with their typical dry slightly spicy vegetable tastes match perfectly to the Easter ham and the fresh radish and horseradish further underlines the elegant slightly dry hop of beer. However to the boiled-smoked knuckle of ham, the dark, semi-dark beers are ideal.
Related news
The Downtown Beer Festival has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than 250 types of beer and 30 breweries at the 9th Downtown Beer Festival
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A new era in brewing: from rice to mushrooms – the sustainable beer specialties of the future
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Retail sales also increased in July, although a decline is visible on a monthly basis
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >NGM is satisfied with the increase in retail turnover
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MNB: the fight against inflation is not over yet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >