Drink Hungarian beer to the Easter ham
According to the Association of Hungarian Brewers drink Hungarian beer of course during Easter.
Vásárhelyi István beer gastronomer told that the lagers with their typical dry slightly spicy vegetable tastes match perfectly to the Easter ham and the fresh radish and horseradish further underlines the elegant slightly dry hop of beer. However to the boiled-smoked knuckle of ham, the dark, semi-dark beers are ideal.
Related news
How to get free beers at the trendiest places in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Historic investment at Dreher: new fermentation tanks will be placed deep in the quarry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Borsodi’s winter beer specialties create an Advent atmosphere
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: retail turnover in October exceeded the same period of the previous year by 3.1 percent and the previous month by 0.5 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tradition and innovation characterize this year’s Christmas candy market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A record amount of donations was collected in the Food Bank’s charity campaign.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


