Drink Hungarian beer to the Easter ham
According to the Association of Hungarian Brewers drink Hungarian beer of course during Easter.
Vásárhelyi István beer gastronomer told that the lagers with their typical dry slightly spicy vegetable tastes match perfectly to the Easter ham and the fresh radish and horseradish further underlines the elegant slightly dry hop of beer. However to the boiled-smoked knuckle of ham, the dark, semi-dark beers are ideal.
Related news
Cyberattack paralyzes Asahi’s production – rivals move immediately
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Oktoberfest 2025 in the legendary “capital” of Hungarian beer culture
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
GfK study: This is how European commercial purchasing power has changed in 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Analyst commentary: when is an interest rate cut expected?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >These are the biggest misconceptions about protein consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >