Magazine: Yet another coffee product
🎧 Hallgasd a cikket:
Say hello to a ‘new’ cooking ingredient: flour made from dried coffee cherries. It has twice as much protein and five times more fibres than wholemeal flour, and it is full of iron and potassium. Coffee flour contains some caffeine as well but much less than we find in brewed coffee. There is only a hint of coffee in the flour’s taste. According to chef James Beard, coffee flour is best if mixed with wheat flour.
Related news
More related news >
Related news
NKFH: air passengers received more than 15 million forints in compensation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The developer of the Hotel Petit Bois Füred won this year’s real estate development award
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Szakmai innovációk és összefogás a vendéglátó-oktatásért – sikerrel zárult a VSZOE országos szakmai napja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


