On the Street of Hungarian Flavours, the Bread of the Country and the Innovative Bread of the Year
The bread of our grandmothers can conquer visitors to the Street of Hungarian Tastes in a 21st century robe this year. For the 10th time, the Hungarian Bakers’ Association organized the St. Stephen’s Day Bread Competition, where the Bread of the Country, the traditional St. Stephen’s Day bread, and the most innovative bread of the year were selected. It reflects current consumer trends not only in the two winning products, but also in all the breads named for the competition.
Related news
We can now taste Hungary’s cake and sugar-free cake
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Red, green, elegant – the “Green Raspberry” became Hungary’s Sugar-Free Cake
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global internet outage paralyzes digital services – card payments also disrupted
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Loyalty reloaded – who is going to win the loyalty war in 2025?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hatszoros Hungaropack-díjas lett a DS Smith – új szintre emeli a fenntartható csomagolás innovációját
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >