Magazine: Bocuse d’Or Hungary – from a French perspective
Chef competition Bocuse d’Or celebrated its 22nd birthday this year. The rules are the same as they always were: contestants have to prepare a fish and a meat dish with decoration for 12 people, which the jury evaluates after thorough tasting. In the case of Hungary the Bocuse d’Or Academy opened the way for young talents to participate in the world’s most prestigious chef competition. This year the Hungarian final, Bocuse d’Or Hungary Selection will take place in the Hungexpo Budapest Fair Center on 14 October 2011. The winner will represent Hungary at Bocuse d’Or Europe in Brussels next spring.
Related news
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
