Magazine: Destillata then and now
This year’s Destillata competition was taking place when the present issue of our magazine went to press. By this time Hungary has already won 5 grand gold medals! We finished 3rd in the ranking of countries and Agárdi Pálinkafőzde performed the best from Hungarian participants. Marketing director Csilla Tollas told that the level of the contest was high. Destillata is the kind of competition to which distilleries prepare very well.
Attila Csobolya, master distiller of Várda-Drink Zrt. made it clear that success at Destillata is the result of many years of hard work. In his view the level of Hungarian pálinka distilling keeps getting better. This improvement is the result of distillers’ cooperation and the fruit growing traditions of the region.
Related news
Three-star global success for Sáppuszta pálinka
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Distilling season is starting – these are the things private distillers should pay attention to
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Here’s the warning: this much pálinka can be distilled each year without excise duty
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Csodásmagyarország.hu has conducted a survey of the most beautiful viewpoints in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Egy ravioli, amit látni kell – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >