Magazine: From liqueur to foam
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  Foam Bols won an innovation prize this year and not without merit. The idea is simple: the 200ml foam bottle transforms the liqueur inside into instant foam, which can simply be poured into the glass. In Hungary the device costs HUF 3,500 and can be used to make two litres of liqueur foam.
Related news
			
				More related news >			
                                
		Related news
Chez deep freezer!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Megtévesztő pszeudo-gasztropornó II. – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Márton Nagy: another step in the development of tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
					
					
					