Magazine: From liqueur to foam
🎧 Hallgasd a cikket:
Foam Bols won an innovation prize this year and not without merit. The idea is simple: the 200ml foam bottle transforms the liqueur inside into instant foam, which can simply be poured into the glass. In Hungary the device costs HUF 3,500 and can be used to make two litres of liqueur foam.
Related news
More related news >
Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest on Condé Nast Traveller’s top list: the capital is 19th among the best cities in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marriott launches its outdoor-focused brand: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >