Magazine: The don’ts of grilling
🎧 Hallgasd a cikket:
Always avoid using liquid lighters. Never start the barbecue without pre-heating the grill. Don’t use a charcoal grill until the charcoal reaches a constant temperature, otherwise you won’t be able to control the roasting process and you will lose flavours. Don’t lift the lid too often. The flame mustn’t be too big because it is bad for the food. Don’t put BBQ sauce on the food too early, because the sauce may turn bitter. Always clean the grill before using it.
Related news
More related news >
Related news
Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Siófok was the most popular destination this summer as well
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SIRHA Budapest again in 2026 – with the Hungarian Pizza Championship
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >