Magazine: The don’ts of grilling
🎧 Hallgasd a cikket:
Always avoid using liquid lighters. Never start the barbecue without pre-heating the grill. Don’t use a charcoal grill until the charcoal reaches a constant temperature, otherwise you won’t be able to control the roasting process and you will lose flavours. Don’t lift the lid too often. The flame mustn’t be too big because it is bad for the food. Don’t put BBQ sauce on the food too early, because the sauce may turn bitter. Always clean the grill before using it.
Related news
More related news >
Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MVI urges for more reasonable fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >13 accommodations in Hungary received Michelin Key recognition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >