Magazine: Bocuse d’Or qualifying round
🎧 Hallgasd a cikket:
A jury of experts (Lajos Bíró, Balázs Csapody, Zoltán Hamvas, Ákos Sárközi, Viktor Segal, Frigyes Vomberg and András Wolf) evaluated 19 entries to decide who will compete in the qualifying round of the Hungarian Bocuse d’Or chef competition on 13 December. The best ones will qualify for the Hungarian final – to be held next February – the winner of which will represent the country at Bocuse d’Or Europe in May 2016 in Budapest.
Related news
More related news >
Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest on Condé Nast Traveller’s top list: the capital is 19th among the best cities in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marriott launches its outdoor-focused brand: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >