Magazine: A new chapter of a menu: Weekly bizarr!
🎧 Hallgasd a cikket:
Rapaz plans to add a permanent new section to their menu, called ‘Bizarre of the week’. They give a twist to or completely reinterpret ‘traditional’ soups. The two young cooks even turn main dishes and desserts into soup, for instance they serve chili con carne, stuffed cabbage and cherry pie soup.
Related news
More related news >
Related news
(HU) Konyhai robotokmár-már az ételpornó kategóriájában – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Paprika Revue House opened full of flavor, rhythm and tradition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Siófok was the most popular destination this summer as well
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >