Magazine: Gastronomika 2016
🎧 Hallgasd a cikket:
Early October San Sebastián was the host of the Gastronomika congress, where chefs from all over the world were introducing the latest technological innovations. This year Hungary was one of the special guests of the event. There were four Hungarian speakers: Tamás Széll, Szabina Szulló, Eszter Palágyi and Lajos Bíró. The Hungarian delegation prepared goulash, stuffed cabbage and Somlói dumplings in the street kitchen.
Related news
More related news >
Related news
(HU) Kocsmai fókamóka – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

