Magazine: Gastronomika 2016
🎧 Hallgasd a cikket:
Early October San Sebastián was the host of the Gastronomika congress, where chefs from all over the world were introducing the latest technological innovations. This year Hungary was one of the special guests of the event. There were four Hungarian speakers: Tamás Széll, Szabina Szulló, Eszter Palágyi and Lajos Bíró. The Hungarian delegation prepared goulash, stuffed cabbage and Somlói dumplings in the street kitchen.
Related news
More related news >
Related news
BalatonBike365: record traffic in Lake Balaton cycling tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Csodásmagyarország.hu has conducted a survey of the most beautiful viewpoints in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) 63 ezer eurós éttermi számla? Persze, hiszen Mallorca mégiscsak bulihely – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >