Large pepper test
🎧 Hallgasd a cikket:
We think it is good, but it is not – in fact the majority of the ground red pepper available in stores sold as hungaricums – a warns the Hungarian Gastronomy Association.
Most of the ground paprika has bad quality in trade – Molnár B. Tamás, founder of the Hungarian Gastronomy Association told hirado.hu. (hirado.hu)
Related news
AM: Hungarian-Georgian agricultural relations are reaching a new level
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian-Georgian agricultural relations reach a new level
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The ‘Csárda’ Becomes a Hungarikum at the Historic Hortobágy Inn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
Invisible risk in the chain: microplastics in the food industry
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >GKI confidence index reaches 4-month high in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone can’t make enough high-protein yogurt to meet US demand
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

