Organic wine region in Hungary
In a few years’ time – probably by 2026 – wine will only be made organically in the Nagy-Somló wine region. There will be a 4-year training period before the switch to growing grapes and producing wine organically. The training programme is going to be organised by the Research Institute of Organic Agriculture (ÖMKi) and Biocont Kft. Global organic wine sales are expected to grow by 12-15 percent by 2022. //
Related news
The government adopted an action plan to protect the wine sector
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The awards for this year’s organic wine competition were presented in Debrecen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A high-prestige programme
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >