Organic wine region in Hungary
In a few years’ time – probably by 2026 – wine will only be made organically in the Nagy-Somló wine region. There will be a 4-year training period before the switch to growing grapes and producing wine organically. The training programme is going to be organised by the Research Institute of Organic Agriculture (ÖMKi) and Biocont Kft. Global organic wine sales are expected to grow by 12-15 percent by 2022. //
Related news
Ipsos research: 37 percent of Hungarians would like to taste organic wine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Close to consumers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H: December SZÉP card top list: is a trend reversal expected this year?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can still use bubi in the capital after December 23rd
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Rome’s Trevi Fountain to be charged from February 1st
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
