The spread of GMO crops is slowing
Since 2012 in terms of the sowing of GMO crops a decline can be experienced in the growth rate – the Agroinform wrote.
As the benefits of GMO crops the herbicide, insecticide resistance, drought resistance and certain nutrients comes into play. The large-scale production of the GMO began in the early '90s. In 2014 181.5 million hectares were used worldwide, despite the fact that the growth rate declined slightly (with 6.3% by 2010). (Agroinform)
Related news
István Nagy: the poultry sector is one of the most competitive livestock sectors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO raises global cereal production forecast for 2025 to 2.971 billion tonnes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Grapevine golden yellow disease confirmed in two more wine regions
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Export champion with innovation in the sugar market curve – Budapest industry roundtable on the competitiveness of confectionery manufacturers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >METRO’s Tasty Hungary initiative has been launched
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >How to store eggs? – Useful tips from Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >