The spread of GMO crops is slowing
Since 2012 in terms of the sowing of GMO crops a decline can be experienced in the growth rate – the Agroinform wrote.
As the benefits of GMO crops the herbicide, insecticide resistance, drought resistance and certain nutrients comes into play. The large-scale production of the GMO began in the early '90s. In 2014 181.5 million hectares were used worldwide, despite the fact that the growth rate declined slightly (with 6.3% by 2010). (Agroinform)
Related news
Seed Association: Organic farming on a growth path
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Csaba Gyuricza: Farmers cannot afford to wait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MATE researchers have found a solution for the utilization of mycotoxin-contaminated corn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Premium drink, premium literature
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Style, language and tools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >


