The food industry development of the students of Sapientia Transylvanian Hungarian University won at the Ecotrophilia
The winner of the challenge became the Sapientia Transylvanian Hungarian University, so they can represent our country at the international round of Ecotrophelia Europe between 21-22 October 2018 in Paris.

Winners:
1st – SapBakers Team – Sapientia Hungarian University of Transylvania, Csíkszereda
“BrewBun” roll specialty with high fiber and protein content.
2nd – MÉKerek team – Széchenyi István University, Faculty of Agriculture and Food Sciences, Department of Food Science, Mosonmagyaróvár
“CandyFitt” sugar with high caffeine and high antioxidant content, which can be consumed by diabetics as well.
3rd – Green Ideas team – Szent István University, Budapest
Hot & Spicy Tortilla
Related news
34 Hungarian exhibitors participate in ANUGA in Cologne
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s food industry on the threshold of progress: the second Hungarian Food Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PLMA 2025: private labels draw on the power of surprise
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Rural Entrepreneur of the Year awards were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years of Green Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Companies for the Future Award 2026 application period is now open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
