Maize and paprika days in Ópusztaszer
The traditional approaches to the area-like processing of maize and spice pepper can be visited by those who visit the Ópusztaszer National Historical Memorial Park on Saturday – Kodácz Csengele, marketing manager of the institute told MTI.
The herb began to grow in larger areas in the Carpathian Basin in the second half of the 18th century, and in the early 19th century it appeared in the neighborhooding farms of Szeged, and became a characteristic crop of the area. (MTI)
Related news
We are among the TOP5 exporters in Europe, with wheat and corn driving our exports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This year’s corn harvest could be just over 4 million tons
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Agrometeorology: the soil contains enough moisture for sowing autumn grains
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Recognition on World Bread Day – gluten-free product manufacturers awarded
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The FoodTechShow ended successfully
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Shanghai Fair Trade Show exhibition in Budapest – October 30-31.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >