Maize and paprika days in Ópusztaszer
The traditional approaches to the area-like processing of maize and spice pepper can be visited by those who visit the Ópusztaszer National Historical Memorial Park on Saturday – Kodácz Csengele, marketing manager of the institute told MTI.
The herb began to grow in larger areas in the Carpathian Basin in the second half of the 18th century, and in the early 19th century it appeared in the neighborhooding farms of Szeged, and became a characteristic crop of the area. (MTI)
Related news
Agrometeorology: late summer weather helps ripening and harvesting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Corn market: weak harvest, growing uncertainty, shifting imports
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Corn harvest expected to increase this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The winners of the 2025 Retailer of the Year award have been announced
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2025 Symbol of Sustainability Awards have been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2025 Retail Award of Excellence for Hungarian Products has been presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >