The Chocolate Master of Central Europe
Attila Menyhárt, head pastry chef of Four Seasons and Kollázs, and Debic’s Hungarian ambassador, qualified for the final of World Chocolate Masters from the Central European selection, which took place in Cologne on 9 February 2022. Contestants had to prepare a dessert (a French pâtisserie), a 100-percent plant-based snack, a bonbon and a maximum 5kg chocolate sculpture in 8.5 hours.

The foundation of Attila Menyhárt’s chocolate sculpture weighing 5 kg
//
Related news
World class – in Budapest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Good cakes are not a luxury – what makes the pastry profession viable today?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Recognition for both the trade and its practitioners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
All that studying has borne fruit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Megvannak az idei Gundel-díjasok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The new trend in fall travel: Generation Z is looking for affordable luxury
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >