Hungary exported nearly 6,000 tons of chocolates in 2016-2017
Chocolate production in Hungary has shifted towards quality, more and more high-cocoa content products and handicraft products are being made – Fazekas Sándor Minister of Agriculture said on Friday in Szerencs at a press conference held before a farmer’s forum.
The minister explained that last year and in 2017 18,000 tons of chocolates were made in Hungary, almost one third of them were exported to foreign markets. Chocolate production is an increasingly serious player in the food industry, he added. (MTI)
Related news
The heritage of flavors, tradition and innovation – Stühmer’s story that sweetened Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Barry Callebaut develops new chocolate recipes using AI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price Battle Around Milka Chocolate in Germany
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
How to avoid the hassles of online shopping?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >It’s time for company Christmas parties: a waste of money or a good party?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Price isn’t enough, promotions and re(in)novation are lifting the plane
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
