Hungary exported nearly 6,000 tons of chocolates in 2016-2017
Chocolate production in Hungary has shifted towards quality, more and more high-cocoa content products and handicraft products are being made – Fazekas Sándor Minister of Agriculture said on Friday in Szerencs at a press conference held before a farmer’s forum.
The minister explained that last year and in 2017 18,000 tons of chocolates were made in Hungary, almost one third of them were exported to foreign markets. Chocolate production is an increasingly serious player in the food industry, he added. (MTI)
Related news
Nestlé develops novel technique to get more yield from cocoa fruit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Snickers maker Mars to use gene-editing in pursuit of stable chocolate supply
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The World of Gastronomy Once Again Turns Its Eyes to chocoMe – Ten New Awards at the 2025 Great Taste Awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dea Frankó Csuba at the Inno d’Or conference: a future that can be shaped
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chinese platforms accelerate warehouse growth across Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >László Krisán resigns from the position of CEO of KAVOSZ Zrt.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >