KÖSZ 2025-2026
For the tenth time this year, institutional and workplace caterers can compete in the Public Sector Catering Competition (KÖSZ), organised jointly by PESA, MNGSZ and Nébih.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/2-3.
The culinary competition is open for entries until 30 April, and this time there are three categories: children’s and student catering, institutional adult catering and workplace catering. The net ingredient cost of the menus varies from category to category, ranging from HUF 850 to HUF 1,250. //
Related news
Seed Association: Organic farming on a growth path
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Festive menu planning made easy with Nébih’s No Leftovers portion calculator
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Organic farming on a growth trajectory, the size of the eco-area is now stable at over 300 thousand hectares
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
A return to the basics of classic bar culture: the Lazy Lion bar has opened in Adria Palace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Avokadó van és lesz! – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kókuszfarm to table – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

