Coronavirus and food are what science says
🎧 Hallgasd a cikket:
20 percent of food-borne infections are caused by viruses. Coronaviruses mainly cause respiratory diseases, but do they spread through food?
What is the experience so far and what can we consumers do? One of the most respected European experts in food safety wrote a recent scientific dissertation on this in the issue of the Scientific Journal of Food Testing published by the WESSLING Knowledge Center on 30 June (issue: ÉVIK 2020-2).
Related news
Sweden to lower VAT on food
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Several people have died in Belgium from infection with toxin-producing E. coli bacteria
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Belgian strawberries get cardboard packaging in Delhaize stores
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
A national consumer protection audit has been launched on redemption fees
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: industrial production decreased by 1.0 percent in July compared to the same period of the previous year, and expanded by 2.0 percent compared to the previous month
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Inflation accelerated in Germany in August
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >