Coronavirus and food are what science says
🎧 Hallgasd a cikket:
20 percent of food-borne infections are caused by viruses. Coronaviruses mainly cause respiratory diseases, but do they spread through food?
What is the experience so far and what can we consumers do? One of the most respected European experts in food safety wrote a recent scientific dissertation on this in the issue of the Scientific Journal of Food Testing published by the WESSLING Knowledge Center on 30 June (issue: ÉVIK 2020-2).
Related news
What are you eating today? – Focus on food packaging
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >KSH: Food industry sales prices increased by 5.4 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary is at the forefront of the fight against food waste
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
How do young adults celebrate?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: Government helps farmers with a loan moratorium
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >K&H: more and more middle-aged people live in their own apartments
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
