Coronavirus and food are what science says
🎧 Hallgasd a cikket:
20 percent of food-borne infections are caused by viruses. Coronaviruses mainly cause respiratory diseases, but do they spread through food?
What is the experience so far and what can we consumers do? One of the most respected European experts in food safety wrote a recent scientific dissertation on this in the issue of the Scientific Journal of Food Testing published by the WESSLING Knowledge Center on 30 June (issue: ÉVIK 2020-2).
Related news
Boxes and experiences
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than 600 tons of plastic waste can be saved annually
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >PET bottles get a new look: 25% recycled content mandatory from January
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
More related news >
Related news
The sales revenue of the animal and vegetable fats and oils product group increased the most
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bird flu has appeared in a roast duck farm in Jász-Nagykun-Szolnok County
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Why buy Hungarian? Imported vs. domestic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
