The Chamber’s food processing department assists the industry with specific professional proposals
The practical experiences of the Hungarian Food Book are analyzed, they seek solutions to problems with the use of containers and crates, and put forward proposals to reduce unfair commercial practices.
The Chamber’s food processing department also encourages further product discounts, examines the effectiveness of the current trademarks – among other things, these tasks were defined in the work plan of the National Food Processing National Chamber of the National Chamber of Agriculture (NAK).
Related news
Soil preparation nears completion for autumn crops
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Chamber of Agriculture: This year’s apple harvest is well below average
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >New perspectives in rosehip cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
KSH: retail turnover in October exceeded the same period of the previous year by 3.1 percent and the previous month by 0.5 percent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tradition and innovation characterize this year’s Christmas candy market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A record amount of donations was collected in the Food Bank’s charity campaign.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
