The Chamber’s food processing department assists the industry with specific professional proposals
The practical experiences of the Hungarian Food Book are analyzed, they seek solutions to problems with the use of containers and crates, and put forward proposals to reduce unfair commercial practices.
The Chamber’s food processing department also encourages further product discounts, examines the effectiveness of the current trademarks – among other things, these tasks were defined in the work plan of the National Food Processing National Chamber of the National Chamber of Agriculture (NAK).
Related news
This year, 10 percent more new wine was produced than last year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More than 100 Hungarian farmers also demonstrated in Brussels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian champagne crowns the end-of-year holidays!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Even though the price of cocoa has halved, chocolate will not become cheaper
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Temu is crushing domestic webshops – Christmas won’t change either
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Green lending: sustainable financing gaining momentum
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
