Breakthrough points
Brian Niccol, chairman and CEO of Starbucks has pressed the “replan” button.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/10.
With its new “Back to Starbucks” strategy, the company is focusing on the coffeehouse experience again: the goal is to create a community meeting place where guests are welcomed by baristas, ceramic cups, comfortable furniture and a cosy atmosphere. As a first step, last year’s Green Apron Service brought in a more personalised service. The next step was to revamp the interior design of coffee shops: several stores in New York and Southern California have already been remodelled. By the end of 2026 more than 1,000 cafés will be updated.
Related news
Trophies served on a tray
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Diseases create disturbances on the poultry market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Global front lines on the food essentials market: beyond bread
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s craft breweries
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Roland Kelemen wins the Hungarian final of the Bocuse d’Or again
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >