The 2017 prizes of the Hungarian Sommelier Association were announced
The Kreinbacher Estate in Somló, the Heinemann Brothers Ltd., the Anyukám mondta (My Mum Said) restaurant from Encs, Bányai Gábor Botond wine journalist, and Földesi Gyula teacher, won the Par Excellence Awards of the Hungarian Sommelier Association (Masosz).

For the fourth time, Masosz awarded the Par Excellence awards to domestic professionals who, through their high quality activities, contribute effectively to the quality of the Hungarian restaurant culture, in particular to increase the quality of wine and drink consumption, to increase the appreciation of catering work – the association told MTI on Tuesday. (MTI)
Related news
Wineries reloaded: the second generation is coming
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The strategy of the Hungarian Wine Marketing Agency places special emphasis on strengthening foreign markets
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“The measure is yours!” an open letter for responsible wine consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
100 years of Green Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Companies for the Future Award 2026 application period is now open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >5. Foodconf: Where participants get a taste of food innovations
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
