The 2017 prizes of the Hungarian Sommelier Association were announced
The Kreinbacher Estate in Somló, the Heinemann Brothers Ltd., the Anyukám mondta (My Mum Said) restaurant from Encs, Bányai Gábor Botond wine journalist, and Földesi Gyula teacher, won the Par Excellence Awards of the Hungarian Sommelier Association (Masosz).
For the fourth time, Masosz awarded the Par Excellence awards to domestic professionals who, through their high quality activities, contribute effectively to the quality of the Hungarian restaurant culture, in particular to increase the quality of wine and drink consumption, to increase the appreciation of catering work – the association told MTI on Tuesday. (MTI)
Related news
“The measure is yours!” an open letter for responsible wine consumption
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Young people are now more conscious wine drinkers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Last year, 1.7 million hectoliters of wine were consumed in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Several prominent international speakers at this year’s Marketing Summit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Downtown Beer Festival has begun
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Junior Prima Award Hungarian Awareness and Media Category 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >