The milk and meat yield of the Hungarian multicolored cattle have improved
The milk and meat yield of the Hungarian multicolored cattle are gradually improving since 2010. The Association of Hungarian Breeders is planning a genomic selection program to further improve the properties of the herd.
The number of domestic Hungarian multicolored cattle is 55 to 60 thousand for years, and eleven thousand of the 32,000 cattle held by 1,500 members of the association were involved in production control – Füller Imre, the managing director of the association told MTI. (MTI)
Related news
Frightfully delicious flavours from Mizo!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Talentis Agro Group increased its irrigated areas
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bluetongue confirmed in Nébih Somogy County
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dm babybonus for expectant mothers and families with young children
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone Invests €60m In Valencian Dairy Hub
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mobile banking is part of everyday life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >