Another Hungarian winner
    🎧 Hallgasd a cikket:
    
    
    
    
    
    
    
  
  One year after the Federation of European Wine and Gastronomy Associations awarded Tamás Háber’s Aranykacsa restaurant in Pécs the Grand Prize of European Restaurants, this year the same organisation gave the prize to Biarritz restaurant in Budapest, owned by Gyula Berkes, for preserving culinary traditions and promoting Hungarian cuisine.
Related news
			
				More related news >			
                                
		Related news
Márton Nagy: another step in the development of tourism
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Well-planned concept, refined style
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Ferenc Antal: with the repurchase of Budapest Airport, it has become timely to “channel the airport into the existing railway network”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
					
					
					
