Another Hungarian winner
🎧 Hallgasd a cikket:
One year after the Federation of European Wine and Gastronomy Associations awarded Tamás Háber’s Aranykacsa restaurant in Pécs the Grand Prize of European Restaurants, this year the same organisation gave the prize to Biarritz restaurant in Budapest, owned by Gyula Berkes, for preserving culinary traditions and promoting Hungarian cuisine.
Related news
More related news >
Related news
Huge result: more Michelin recognition for Hungarian restaurants and hotels than ever before
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Budapest on Condé Nast Traveller’s top list: the capital is 19th among the best cities in Europe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Marriott launches its outdoor-focused brand: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >