Gourmets, head to McDonald’s!
Goose liver burger has returned to the domestic McDonald’s restaurants: The Goosey Gustav limited-edition specialty comes with two slices of 100 percent domestic goose liver.
Goose liver is a real specialty of Hungarian cuisine, so it is no accident that the Hungarikum Committee added it to the Hungarikum Collection in 2013. It is a lesser known fact that while domestic consumption of goose liver is considered to be the most festive delicacy, Hungary is the market leader in the production of goose liver in the world. 60-70 percent of the marketed volume comes from domestic farms.
Related news
Dzsúdló is coming to Meki restaurants with extra novelty and even more retro flavors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Premium drinks at McDonald’s
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian expert on the jury of this year’s ICCO Global Awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
K&H was named the Green Large Company of the Year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Retail sales in the Czech Republic increased by 2.5 percent in July
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Csodásmagyarország.hu has conducted a survey of the most beautiful viewpoints in Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >