Gourmets, head to McDonald’s!
Goose liver burger has returned to the domestic McDonald’s restaurants: The Goosey Gustav limited-edition specialty comes with two slices of 100 percent domestic goose liver.
Goose liver is a real specialty of Hungarian cuisine, so it is no accident that the Hungarikum Committee added it to the Hungarikum Collection in 2013. It is a lesser known fact that while domestic consumption of goose liver is considered to be the most festive delicacy, Hungary is the market leader in the production of goose liver in the world. 60-70 percent of the marketed volume comes from domestic farms.
Related news
Help woven into socks: by buying a pair, anyone can support sick children and their families
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Jenő Rácz dreamed up the latest menu for the Hungarian McDonald’s
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Research: How different generations view social labels
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Pink trucks and contemporary artists and influencers set hope in motion
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szallas.hu: Eger, Miskolc and Nyíregyháza are the most popular during the autumn break
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >SAP: A big leap in PwC’s enterprise resource planning
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >