French entrepreneurs are developing vegan eggs with shells
A French vegan brand, Les Merveilloeufs, is working on a plant-based alternative to hen eggs. Its component is that it will consist of legumes – origo wrote after Livekindly.co.
Two French entrepreneurs have developed an egg that looks and tastes like a hen’s egg, but it is not poultry egg but made from leguminous plants.
Two biologists, Philippine Soulères and Sheryline Thavisouk, founded a vegan egg production company, even with its name, Les Merveilloeufs—”merveilleux” translates to “marvelous” and “oeufs” means “eggs.” (Livekindly.co, origo)
Related news
Responsible Gastro Hero Foundation: a sourdough and kombucha sharing campaign
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungary’s Nutridude peanut butter is a huge international success
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
In addition to the wallet, values also matter – this is how Hungarians’ shopping is changing
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A SPAR tovább fejleszt: több mint egymilliárdos modernizációval nyílt újra két budapesti szupermarket
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Next-day delivery even during peak parcel traffic: this is how GLS is preparing for the end of the year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
