8-10 percent of the annual quantity of eggs is sold at Easter
The Easter Egg consumption averages around 200-230 million units per year, 8-10 percent of the annual consumption – the Poultry Product Council (BTT) told MTI on Tuesday.
According to the communication of the Poultry Product Council (BTT) an average Hungarian consumes 20-24 eggs at Easter. Easter consumption is 9.0-9.5 percent of the 25-30 billion HUF industry revenue. (MTI)
Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Scandal over Ukrainian eggs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What you should know about eggs – storage methods, nutritional value, freshness
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Dm babybonus for expectant mothers and families with young children
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Danone Invests €60m In Valencian Dairy Hub
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mobile banking is part of everyday life
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >