Bull’s Blood and the Tisza fish soup became Hungariukums
The Hungarikum Committee raised the Bull’s Blood, the Kodaly method, the Hungarian shepherd and hound breeds, as well as the Tisza fish soup into the row of Hungarikums; The Hungarian Depository was expanded with nine additional values – Fazekas Sándor Minister of Agriculture announced the decision on Tuesday after the committee meeting.
MTI photo: Komka Péter
The press conference was held in the Castle of Eger with the participation of winemakers, who applauded when Fazekas Sándor announced that the world-renowned red wine, Eger Bull’s Blood (Egri Bikavér) becomes a Hungaricum. (MTI)
Related news
Hungaricums show the diversity of Hungarian identity
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AM: new items added to the Hungarikum Collection and the Hungarian Heritage Archive
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Egri Bikavér is celebrated for ten days – gastronomy, cellar tours and a gala evening in the Eger wine region
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
More than 5 million forints donated as a result of the charity wine auction
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian innovative egg products in Saudi Arabia?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Expert: hourly wages for seasonal jobs are 10-20% higher than for permanent jobs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

