Reducing food waste
In March the National Food Chain Safety Office started a series of roundtable discussions – for food producers, sellers, charity organisations and the representatives of various authorities – to talk about the most important issues in connection with the supply chain. Participants gathered for the first time in Budapest, and the main topic was cutting food waste. //
Related news
Proper management of pesticide waste is important for the protection of human health and the environment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government remains committed to supporting wine producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Ministry of Agriculture supports the preservation of short supply chains with several measures
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
OKSZ calls for a reduction in public charges for the SZÉP card
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Kutyaillemhely az állatbarát étteremben – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Nagyonközelképek – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

