How to disinfect eggs during the pandemic
As Easter approaches, many may wonder whether the consumption of ham and eggs poses a greater risk of infection due to the coronavirus epidemic – agrarszektor.hu wrote.
Although these foods are not fundamentally a particular threat to the spread of the virus, precaution does not hurt – the National Food Chain Safety Office (Nébih) informed Agrarszektor.hu. It has been added that vinegar, hypo-disinfection is often heard in connection with the cleaning of eggs, but these methods require great care and are not necessarily necessary if the eggs are to be heat-treated later. (agrarszektor.hu)
Related news
Egg market 2025: rising prices, declining production and new export opportunities
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Nébih at OMÉK: knowledge, fun and tasting
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >#NoBirdFlu: new toolkit on avian influenza available
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Réka Rubint: “Only one thing tires me: resting…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >“Food Summit” a huge success at the 82nd OMÉK
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >TOP 50 Marketing and TOP 50 PR Leaders: New Stars and Returning Big Names
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >