How to disinfect eggs during the pandemic
As Easter approaches, many may wonder whether the consumption of ham and eggs poses a greater risk of infection due to the coronavirus epidemic – agrarszektor.hu wrote.
Although these foods are not fundamentally a particular threat to the spread of the virus, precaution does not hurt – the National Food Chain Safety Office (Nébih) informed Agrarszektor.hu. It has been added that vinegar, hypo-disinfection is often heard in connection with the cleaning of eggs, but these methods require great care and are not necessarily necessary if the eggs are to be heat-treated later. (agrarszektor.hu)
Related news
Sausages, salamis, tactics
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Newer plant protection products are available for small-scale cultivation
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Protection against golden yellow grapevine disease does not stop
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Kaufland introduces deposit-return wine bottles
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >AI will accelerate the end of brick and mortar’s reign: Amazon CEO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Green Factory Completes Acquisition Of Eisberg Operations In CEE
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
