Onion day to be held in Ópusztaszer
An Onion day will be held on Saturday in the Ópusztaszer National Historical Memorial Park, and it will be also revealed how the traditional onion soup is made – Kodácz Csengele, the marketing manager of the institution informed MTI.

In the South Great Plain region, red onion and garlic production has centuries-old traditions. According to archival data, in the area of Makó, in 1760, these vegetables were grown in large quantities, and there were those who devoted exclusively to this crop. (MTI)
Related news
Stable harvest, depressed prices – the Hungarian onion market shows a mixed picture this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The market position of Hungarian onions can be improved by the cooperation of producers
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Infection risk from fresh vegetables: the McDonald’s E. coli outbreak and the challenges of fast food
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Rural Entrepreneur of the Year awards were presented
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >100 years of Green Week
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The Companies for the Future Award 2026 application period is now open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
