Gyermelyi Cake Flour
Gyermelyi Cake Flour is the ideal choice for any recipe that requires shortcrust pastry, but it can also be used for other cakes that you want to give a soft and light texture. Its grain size is more uniform than that of traditional flours, so it clumps less during mixing and is easy to knead.
Contact: Gyermelyi Zrt., Sales;
T.: +36-34-570-540; e-mail: info@gyermelyi.hu;
web: www.gyermelyi.hu
Related news
Generations X and Y would be happy to cook more
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A green future at FoodTechShow
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Sensobus rolls into Hungary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Absolute Live Izotonic Drink Zero Cukor
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Mutti pesto (Mutti Red pesto, Mutti Green pesto)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Royal Cactus and Lemon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

