Gyermelyi Cake Flour
Gyermelyi Cake Flour is perfect for making Linzer cookies, crumbly pies and light sponge cakes! Our cake flour has a more uniform grain size than traditional flours, so it clumps less and is easier to knead when mixing. Our product is the ideal choice for recipes with short crust pastry, but it can also be used for any other cake that you wish to give a soft and light texture.
Contact: Gyermelyi Zrt. Sales;
T.: +36-34-570-540;
e-mail: info@gyermelyi.hu;
web: www.gyermelyi.hu
Related news
Hungarian freight transport at a sustainability turning point
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Buffet system in schools
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Refreshing dreams, sour reality
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Frightfully delicious flavours from Mizo!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Szamos Chocolate Gourmet Dessert Pistachio, 132 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MAGIC MILK lactose free cooking crea, 20% 0,5 l
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
