Gyermelyi Cake Flour
Gyermelyi Cake Flour is perfect for making Linzer cookies, crumbly pies and light sponge cakes! Our cake flour has a more uniform grain size than traditional flours, so it clumps less and is easier to knead when mixing. Our product is the ideal choice for recipes with short crust pastry, but it can also be used for any other cake that you wish to give a soft and light texture.
Contact: Gyermelyi Zrt. Sales;
T.: +36-34-570-540;
e-mail: info@gyermelyi.hu;
web: www.gyermelyi.hu
Related news
Hungarian intermodal traffic is about to change pace
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >A bright future for the plant-based food market
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Splash-free urinal
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >More new products
Werther’s Original Caramel Popcorn and Werther’s Original Salted Caramel Popcorn
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Regina XXL 3 ply kitchen rolls
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Eleplant, 75% plant-based spread 200 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

