Gourmet pizza
A large proportion of Italian restaurateurs have moved up a level, now offering so-called gourmet pizzas in their more fashionable pizzerias – but what makes a pizza gourmet?
This article is available for reading in Trade magazin 2024/6-7
“It all starts with the highest quality ingredients, especially flour. Gourmet pizzas are “finished” after baking, with additional premium raw ingredients. All of this is done using state-of-the-art technology. For example the trendy Neapolitan pizza is baked at very high temperatures (420- 450ºC), very quickly, in maximum 1-1.5 minutes”, says Mirjam Kertész, owner of Coninvest //
Related news
The store of the future is already open
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Visit to the new Coninvest headquarters
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Munch is now available in every Auchan store
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Secrets, flavours, recipes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Spas at the boiling point – the domestic spa industry has overcome a difficult season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >These are popular tourist destinations during the Advent season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >