Gastro-tour project
In the spring the trade association’s series of culinary tours continued.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/8-9.
In April members of the Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) visited Fausto, an exclusive Italian restaurant run as a family business.
May was the turn of Kakukk restaurant in Nyírbátor, where MVI president László Kovács presented Mihály Rácz with the Restaurateur of the Year 2024 award.
In June Gábor Földvári, the owner of Vadrózsa restaurant in Budapest’s Rózsadomb district invited members to visit the restaurant.
Related news
MMSZ Green Club meeting at Danone: sustainable operations in practice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Faster, greener, smarter – today’s minimum requirements in FMCG transport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Tesco’s food rescue heroes reduced the company’s food waste by 73%
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The Consumer Protection Authority inspected beach buffets, festivals and ice cream parlors
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Netrisk: average travel insurance premiums increased by 1.5 percent in the summer season
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >