Gastro-tour project
In the spring the trade association’s series of culinary tours continued.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/8-9.
In April members of the Guild of Hungarian Restaurateurs (MVI) visited Fausto, an exclusive Italian restaurant run as a family business.
May was the turn of Kakukk restaurant in Nyírbátor, where MVI president László Kovács presented Mihály Rácz with the Restaurateur of the Year 2024 award.
In June Gábor Földvári, the owner of Vadrózsa restaurant in Budapest’s Rózsadomb district invited members to visit the restaurant.
Related news
Continuous renewal on the path to sustainability
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >What drink flavours did the summer bring?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Bert vegan organic product range
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
What drink flavours did the summer bring?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Prestigious cocktail competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >You can now order exotic rides from Uber
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >