Smoked cocktail
🎧 Hallgasd a cikket:
It is a rather original idea that already conquered a few big cities in the United States: bartenders add a smoke flavour to cocktails. The easiest way to do it is by using liquid smoke (originally used to flavour dishes). However, there are bartenders who thrive for more and smoke the glasses on cherry or walnut wood shavings; they smoke the different syrups and sometimes even the different spirits or fruits using restaurant kitchens’ smoker devices.
Related news
More related news >
Related news
More convenient payment options and new features are coming to BudapestGO
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Skiers can expect an average travel insurance premium of around 870 forints per day this season.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >(HU) Elegáns és egyszerű vendégváró falat az ünnepi asztalra – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
