The food brands also respond to the different tastes of consumers
The same brands are sometimes marketed with different contents – the investigations of the Hungarian Food Safety Authority (Nébih) suggest.
But the manufacturers of brands mentioned in the news coverage are producing their well-known and popular products in accordance with the legal regulations, in a transparent and ethical manner in each case. The sensory differences between the individual products are due to the different expiry time of the test samples or due to different storage conditions. (Magyar Márkaszövetség)
Related news
Safe holiday preparations: food safety tips for your Christmas menu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Layers of problems
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Increased laboratory capacity to combat grapevine golden yellow disease
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Hungarian Confectionery Manufacturers Association: trends in 2025 and prospects for 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Fidelity Outlook 2026: Who will bring the pick and shovel to artificial intelligence?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >This is how the lives of sole proprietors will change from January 1: the individual tax-free limit will increase to 20 million forints, SZOCHO will be transformed
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

