The food VAT cut is part of a process
The food VAT cut is part of a process that – depending on the performance of the economy – can continue in the future – Nagy István, the Minister of State of the Ministry of Agriculture told MTI on Saturday.
Nagy István reminded that the process began last year when the VAT on pig meat was reduced from 27 to 5 percent and this year , the VAT on fresh milk was reduced from 18 to 5 percent, while the VAT on poultry meat and eggs decreased from 27 to 5 percent – he said. (MTI)
Related news
FAO food price index falls in October, near-record cereal stocks expected
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Inflation in Austria was 4.0 percent in October, after September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >German wholesale prices rose both year-on-year and month-on-month in September
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Winners of the 2025 Hungaropack Hungarian Packaging Competition
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Turmoil in the tubs
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Margin reduction extended to new products – in-store price restrictions remain in place until the end of February
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

