FM: the Hungarian food industry’s potential is 60 percent higher than its performance
The Hungarian food industry’s potential is 60 percent higher than its current performance – the Deputy Minister of State of the Ministry of Agriculture (FM) said on Wednesday at a professional conference in Budapest.
Feldman Zsolt told that the ministry created a program until 2050, to develop the Hungarian agriculture and the food industry to exploit its potential in the coming years and decades, taking into account the requirements of sustainable development of the sector. (MTI)
Related news
Beef exports rebound
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The government’s policy as a whole is farmer-centric
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Several billion forints allocated for the development of agricultural vocational training
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
The index of price increases perceived by the population remains high
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The latest VOSZ Barometer is out – Despite the macro numbers, VOSZ member companies are optimistic
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >FAO: 890 tons of food is the balance of the Donation Convoy celebrating the anniversary
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >