FM: the Hungarian food industry’s potential is 60 percent higher than its performance
The Hungarian food industry’s potential is 60 percent higher than its current performance – the Deputy Minister of State of the Ministry of Agriculture (FM) said on Wednesday at a professional conference in Budapest.
Feldman Zsolt told that the ministry created a program until 2050, to develop the Hungarian agriculture and the food industry to exploit its potential in the coming years and decades, taking into account the requirements of sustainable development of the sector. (MTI)
Related news
Model farm opens on Vatican estate to produce “papal” oil and wine
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Australia improves grain harvest forecast
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Demand for high-quality Hungarian lamb is growing abroad
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Margin freeze: prices of hundreds of products have decreased, the government may expand the scope
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Labour market trends in grocery retail
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Changing meat market: more cattle and pigs, less poultry processed in the first half of 2025
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >