Coop Switzerland saves food with sustainable private label
Coop Switzerland’s new sustainable private label, Nice-to-Save-Food, focuses on using food by-products, relying on previously neglected raw materials such as oat bran and okara from tofu and soya milk production, to create nutritious and versatile food products. Coop claims that this is the first initiative of its kind among Swiss retailers.
This article is available for reading in Trade magazin 2025/4.
Related news
Albert Heijn’s personal care brand revamped
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Holiday shopping rush: Prices in domestic stores are updated within seconds
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >dm-drogerie markt rolls out sustainable laundry detergent
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Campaign launched to dispel misconceptions about meat and dairy products
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The newest PENNY store opened in downtown Szolnok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >The 2024 tourism record was achieved in 11 months this year
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >

