Nestlé opens research institute targeting sustainable food systems
Nestlé has opened the Institute of Agricultural Sciences to research scientific solutions, in order to meet the growing demand for sustainable food that improves the livelihoods of farmers. Relying on the company’s existing expertise and experience in coffee and cocoa growing, the new institute will bring together experts to develop solutions in key focus areas, e.g. plant science, farming systems, and dairy farming.
Related news
Too many gifts, too much food: our holiday excesses are putting a serious strain on the environment
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Children are becoming more aware: in 2025, more than 8,000 elementary school students participated in the Feed Your Mind educational program Challenge
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Product recall at Nestlé
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Christmas shock in commerce: for the first time, we can pay with bank cards in fewer places
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Hungarian Confectionery Manufacturers Association: trends in 2025 and prospects for 2026
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Most grocery chains will be open until noon on December 24th
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >
