Hungarians consume half as much cheese than the Danish or French
Today is the World Day of the Cheese. In many places, mainly in Europe, cheese is one of the main character of the dining culture.
In France for example it is consumed as almost a dessert, there is no pasta in Italy without cheese. Holland is also known as cheese country because it has grown into one of the world’s largest exporter of cheese with such well-known cheeses as Gouda or Edam.
Related news
Cow and goat cheeses recalled from trade due to microbiological contamination
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Cheese products recalled in France due to listeria outbreak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Savencia closes its processed cheese production plant in Répcelak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Related news
Coffee prices are falling, can it be cheaper here too?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >MMSZ Green Club meeting at Danone: sustainable operations in practice
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >Faster, greener, smarter – today’s minimum requirements in FMCG transport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Read more >